Invitació a la jornada “Assistència Personal: Llibertat i Dignitat: La importància del suport entre iguals com a pilar de la Vida Independent i la desinstitucionalizació”

Tenim l’honor de convidar-los a la Jornada “Assistència Personal: Llibertat i Dignitat: La importància del suport entre iguals com a pilar de la Vida Independent i la desinstitucionalizació”, organitzada per les diferents entitats que reivindiquen la Filosofia de Vida Independent i la figura de l’Assistent personal a nivell Europeu ENIL, estatal FEVI, i autonòmic VICOVAL, Como quieres vivir? I la Universitat de València.

Aquest esdeveniment tindrà lloc a la ciutat de València (Espanya), en el saló de graus de la facultat de dret de la Universitat de València, Avda. Tarongers s/n, el 15 de desembre de 2015.
L’objectiu és celebrar una trobada a nivell europeu de persones i entitats relacionats amb la V.I. i l’Assistència Personal on mostrarem: casos d’èxit de persones que viuen de manera independent gràcies l’Assistència Personal, l’A. P. per a diferents tipus de diversitat funcional i diferents rangs d’edat com l’eina efectiva per proporcionar igualtat d’oportunitats i drets humans a les persones amb diversitat funcional, i debatre sobre diferents punts de vista en els requisits i la formació entre l’administració i el Moviment de Vida Independent MVI.
Seria per a nosaltres gratificant i molt valuós poder comptar amb la vostra presència durant l’esdeveniment, ja que considerem que pot ser una gran oportunitat per donar a conèixer més a fons i de primera mà la filosofia del Moviment de Vida Independent MVI, la seva realitat i la vital importància de l’Assistència Personal en la V.I., i així aconseguir una veritable implementació de la Convenció de l’ONU de DDHH de les Persones amb Diversitat Funcional.

Amb una completa programació, https://vicoval.org/programa-i-jornada-europea-asistencia-personal/ la qual preguem sigui difosa entre les vostres sòcies i contactes, ens nodrirem d’experiències i persones que ens aplanessin el camí. Miren document adjunt per a la inscripció.

És el moment d’avançar cap a una digna i plena Vida Independent, un moment que necessita de l’impuls de totes i tots, us esperem el dia 15 de desembre.

 

València 4 de desembre de 2015

Check Also

SALA DE LES CORTS VALENCIANES DE LA COMISION DE ESTUDIOS SOBRE DIVERSIDAD FUNCIONAL

Reunió 9 Comissió especial d’estudi sobre Discapacitat/Diversitat Funcional 29 noviembre 2022. Les Corts Valencianes

El pasado martes 29 de noviembre La comision de estudios sobre diversidad funcional de les …