Invitació a la jornada “Assistència Personal: Llibertat i Dignitat: La importància del suport entre iguals com a pilar de la Vida Independent i la desinstitucionalizació”

Tenim l’honor de convidar-los a la Jornada “Assistència Personal: Llibertat i Dignitat: La importància del suport entre iguals com a pilar de la Vida Independent i la desinstitucionalizació”, organitzada per les diferents entitats que reivindiquen la Filosofia de Vida Independent i la figura de l’Assistent personal a nivell Europeu ENIL, estatal FEVI, i autonòmic VICOVAL, Como quieres vivir? I la Universitat de València.

Aquest esdeveniment tindrà lloc a la ciutat de València (Espanya), en el saló de graus de la facultat de dret de la Universitat de València, Avda. Tarongers s/n, el 15 de desembre de 2015.
L’objectiu és celebrar una trobada a nivell europeu de persones i entitats relacionats amb la V.I. i l’Assistència Personal on mostrarem: casos d’èxit de persones que viuen de manera independent gràcies l’Assistència Personal, l’A. P. per a diferents tipus de diversitat funcional i diferents rangs d’edat com l’eina efectiva per proporcionar igualtat d’oportunitats i drets humans a les persones amb diversitat funcional, i debatre sobre diferents punts de vista en els requisits i la formació entre l’administració i el Moviment de Vida Independent MVI.
Seria per a nosaltres gratificant i molt valuós poder comptar amb la vostra presència durant l’esdeveniment, ja que considerem que pot ser una gran oportunitat per donar a conèixer més a fons i de primera mà la filosofia del Moviment de Vida Independent MVI, la seva realitat i la vital importància de l’Assistència Personal en la V.I., i així aconseguir una veritable implementació de la Convenció de l’ONU de DDHH de les Persones amb Diversitat Funcional.

Amb una completa programació, https://vicoval.org/programa-i-jornada-europea-asistencia-personal/ la qual preguem sigui difosa entre les vostres sòcies i contactes, ens nodrirem d’experiències i persones que ens aplanessin el camí. Miren document adjunt per a la inscripció.

És el moment d’avançar cap a una digna i plena Vida Independent, un moment que necessita de l’impuls de totes i tots, us esperem el dia 15 de desembre.

 

València 4 de desembre de 2015

Check Also

DIVERSIDAD FUNCIONAL INTELECTUAL

Solcom presenta alegaciones al proyecto de Decreto del Consell de la Comunidad Valenciana

SOLCOM ha presentado alegaciones al proyecto de Decreto del Consell de la Comunidad Valenciana que …